Close

Informatii cursa

Probele evenimentului: – alergare
Distanţe:         – cca. 3 km alergare
Data evenimentului: Craiova, 24 iunie 2018,  Deadline 4 iunie
Cotizaţia de participare:
Cotizaţia de participare este în funcţie de numărul de angajaţi. Fiecare participant din partea firmei va semna o declaraţie că participă pe propria răspundere (vezi secţiunea Inscriere).
Asociaţia Atletic Club Maraton
COD IBAN: RO90INGB0000999905108475, ING Bank, COD SWIFT: INGBROBU
Pachet înscriere:
Cip cronometrare, număr de concurs (personalizat cu numele participantului respectiv cu sigla firmei)
Drept de autor:
Organizatorii “Crosului Firmelor” sunt autorizaţi să folosească şi să reproducă orice material conţinând imagini cu paticipanţii înscrişi la eveniment, cât și cu logo-ul firmelor.

Condiţii de participare

  1. Fiecare firmă îşi va desemna un reprezentant. Acesta are responsabilitatea de a coordona participarea firmei la eveniment.
  2. Atleţii profesionişti sunt excluşi de la participare, chiar dacă sunt angajaţii unei firme. Se consideră sportiv de performanţă o persoană care primeşte indemnizaţie de sportiv de la un club sportiv.
  3. Toţi participanţii trebuie să subscrie la condiţiile de înscriere, mai ales cu privire la acordul de participare specificând prin acordul lor că sunt sănătoşi şi că au avut o periodă de pregătire corespunzătoare.
  4. Numărul de concurs trebuie afişat vizibil, pe pieptul participanţilor, fără a aduce modificări, cip-ul pentru alergare se prinde la şiretul pantofului! (NU se da altei persoane, NU se prinde la gat, NU se pune in buzunar, NU se lasa in masina, etc.)
  5. Este în spiritul acestei competiţii ca participanţii să reprezinte compania într-o manieră sportivă şi fair play. Organizatorul poate să descalifice un participant dacă constată neaderarea la aceste norme etice sau încălcarea lor.
  6. Modificările ulterioare ale condiţiilor de înscriere, datorită unor cauze neprevăzute, nu afectează valabilitatea condiţiilor de înscriere. Organizatorul va informa firmele participante îndată ce va avea cunostinţă despre aceste modificări.
  7. Interpretarea condiţiilor pe participare este în apanajul unic al organizatorului. Din motive care ţin de organizarea acestei competiţii sportive, rambursarea cotizaţiei de participare nu este posibilă.

Vă rugăm să informaţi toţi participanţii de aceste reguli.

Close